Annons
Annons

CHECK MATE SATURDAY


 

linn-eklund-blogg-outfit-elle

 

I lördags när jag sprang några ärenden körde jag på denna fina outfiten. Byxorna är från Balenciaga, blus + skor + väska från Stella McCartney och så fick jag låna min kusins drömjacka från Céline. Blev helt sjuk när hon klev in i bilen i fredags iklädd i denna, tur (och riktigt farligt!) att hela familjen in princip har samma klädstorlek.

Annons

Måndag igen och jag landade precis i Stockholm, alltid lika skönt att komma hem. Spenderade gårkvällen med att pussa på mina syskon i Göteborg, så mysigt med lite kvalitetstid med dem. Idag är det jobb på schemat och imorgon sticker jag till Italien för lite semester. Hörs mer senare!

 

linn-eklund-blogg-outfit-ellelinn-eklund-blogg-outfit-elle

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar