ANNONSSAMARBETE MED NESPRESSO

Lugna Lungo-morgnar


 

I samarbete med Nespresso har jag fått prata om vikten av att stanna upp och ta det lugnt i vardagen. Som ni vet lever jag ju i ett kreativt kaos där allt går i 180km/h non-stop dygnet runt. Ni kanske minns detta inlägg jag skrev i mitten av februari? Om hur härligt men samtidigt tufft det är att leva tre liv i en och samma vardag. Jag bloggar ju här, pluggar heltid och sen jobbar järnet på Stella. Mitt knep har alltid varit en ordentlig dos med sömn och att ta till vara på dessa små mikropauser man får lite här och där. Som ni vet är de viktigaste stunderna för mig just morgnarna, gärna över en långfrukost och en herrans massa kaffe tillsammans med min mamma. Samarbetet med Nespresso känns både roligt och behövligt-  mest eftersom att jag fått möjlighet att förklara hur jag gör för att ta mig igenom och återhämta mig efter stressiga och pressade situationer, men också för att det blir en påminnelse om hur viktigt det är att stanna upp och ta lite tid för sig själv som faktiskt ofta glöms bort.

Lungo (som är en lite längre kopp kaffe från Nespresso) är perfekt när man behöver sitta en stund istället för att ta en snabb kaffe på språng. Det är viktigt att få in kvalitativa pauser i vardagen, för att balansera livet och finna ny energi.

Jag slängde på mig min favoritklänning, bjöd hem Nespresso och berättade om detta + lite annat mysigt i filmen här nedan. Spännande va? Även härliga Anja Forsnor och Daniel Lakatosz har berättat sina inspirerande berättelser, kika in här och här!

Inlägg i samarbete med Nespresso

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 
Laddar