Annons
Annons

PACKING FOR MILAN


 

 

Måndag och det är i skrivande stund KAOS i min lägenhet, haha. Tar en andningspaus nu med en kaffe mellan packning och tre meter höga tvättberg. Phu! Imorgon åker jag till Milano för designveckan, och jag är så förbaskat peppad. Vädret visar 22 grader och strååålande sol, vilket gör det hundra gånger enklare att packa. Vi kommer vara två nätter i Milano, en natt på Villa La Madonna och sen avsluta två nätter i Como.

Annons

Hur som helst så vill jag packa allt som är gult just nu, vilket är typ ett plagg i min garderob. Tänkte springa förbi Monki lite senare i eftermiddag och kika in denna jackan och volangblusen! Tänk vad fin ihop med dessa slips från Zara. Sen hade jag gärna även packat ner ett gult plisserat set från Sara Battaglia och burit det tillsammans med sneakers och finaste korgväskan från Sophie Anderson.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar