Annons
Annons

PATTERN IS ALIVE


 

linn-eklund-blogg-elle-outfit-stella-mccartney

Såhär såg jag ut i Torsdags när jag och Martin var över hos mamma på lite torsdagsmiddag. Alltid när någon frågar mig ”vad är ditt safecard i garderoben?” så svarar jag ALLTID min guldkjol från Stella. Den har en ständig plats i resväskan oavsett destination, oavsett om det gäller en weekend på landet eller skidor i Alperna. Funkar verkligen i alla tillfällen!

Annons

Nu sitter jag återigen på tåget påväg upp till Stockholm igen, mycket flängande på mig den senaste tiden. Men nu ska det bli Stockholm fram tills midsommar och det ska bli sååå skönt. Har så mycket tid att ta igen. Hörs mer senare! Då ska ni få lite snapshots från min helg.

Kjol, topp + väska Stella McCartney / Prickig skjorta Twist & Tango / Strumpor Missoni / Sneakers Adidas 

linn-eklund-blogg-elle-outfit-stella-mccartneylinn-eklund-blogg-elle-outfit-stella-mccartney

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar