Annonssamarbete med H&M

PRE-SHOPPING H&M STUDIO AW17


 

Äntligen är det dags för H&M att släppa sin andra STUDIO-kollektion för året! Helt klart min favorit, den är generellt sett mycket kaxigare och edgeigare än de andra. Denna säsongen kommer inspirationen från New Yorks kreativitet, kraftfulla energi men också dess sofistikerade anda. Vi kommer bland annat få se mer eleganta ytterplagg, klänningar och smickrande stickade plagg men i mer ballare passformer. På bilderna har jag + Martin på oss kollektionen från topp till tå. Mina favoriter är definitivt den ljusa polon och de lårhöga bootsen.

Och vet ni vad? Den 13e September kommer jag befinna mig på plats i Göteborg (!) i deras butik på Kungsgatan 55-57 för en pre-shopping kväll tillsammans med er! Eventet börjar 19.30 och det kommer bjudas på grym musik, goda drinkar och härligt häng med mig (om ni vill). Kollektionen kommer släppas i utvalda butiker + H&M’s hemsida den 14e September, alltså dagen efter eventet. Så det är verkligen ett klockrent tillfälle om ni vill ha möjlighet att haffa något fint plagg från kollektionen. OSA gör ni HÄR! Hoppas verkligen vi ses där!

Samma kväll kommer även Martin hålla till på Hamngatan i Stockholm (mer info HÄR) och i Malmö kommer ELLE’s moderedaktör Jenny Fredriksson finnas på plats (mer info HÄR). Så har ni inte möjlighet att komma förbi i Göteborg måste ni definitivt försöka svänga förbi någon utav dessa!

I samarbete med H&M

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 Laddar