annonsamarbete med toni&guy

UP IN THE (H)AIR


 


Jag gör ett längre samarbete med Toni&Guy just nu, så roligt. Eftersom jag är ute och flyger & far så mycket vill jag testa hur de olika produkterna fungerar i olika situationer. Sist var ju fashion week HÄR, minns ni? Nu tänkte jag ta med er till NYC! Jag älskar ju att resa, men det är verkligen helt värdelöst för både hud och hår. Och jag har aldrig tidigare förstått varför folk packar ner både smink och skönhetsprodukter i handbagaget förrän NU.

Sen en tid tillbaka lägger jag alltid ansiktsmask oavsett hur lång flygningen är. Dumpar sminket och kör på naturligt glow istället. Vi alla vet ju hur ofräsch man känner sig när man kliver av planet, torr och sliten. Sheetmask är livet! Även fast hela besättningen + passagerarna satte morgonkaffet i halsen. Haha – ja ni ser ju varför.

Så i handbagaget kör jag numera alltid en fuktcréme, sheet mask och torrschampo (Instant Refresh Dry Shampoo) + hårspray (Body Amplifying Creation Hairspray) från Toni&Guy. Perfekt resesize på dessa. Ca 30 min innan landning smiter jag in på toaletten och kör ett race! Plus lägger lite nödsmink om så behövs.

När jag landar ser jag oftast ut såhär, flottig och härlig i håret. Det är något märkligt med den torra flygplansluften, mitt hår blir verkligen alltid så smutsigt oavsett flygtid. I Eklunds finns det heller aldrig tid för fix och piff, det är alltid ut på stan eller vidare till nästa aktivitet som gäller! Och det är ju inte alltid supernice, så här åker även numera torrschampot (Instant Refresh Dry Shampoo) med ut på stan. Det är verkligen världens bästa tips för er som lätt får flottigt hår! Speciellt i storstäder med så mycket avgaser och föroreningar.

Så det slutar oftast med att jag 11/10 gånger sätter upp det i en knut. Så tråkigt, älskar att ha nedsläppt men får panik av smutsigt hår. Så istället är det alltid A och O att också ha en hårtofs och lite hårspray i väskan efter en långresa, hårtofs för 112-rädda svallet och hårsprayet för att få ordning på babyhåren och ett försök till att lägga den där perfekt bakade hårknuten. Så det är verkligen ett safecard att Body Amplify Creation Hairspray kommer i resvänligt också (här).

Magiska stad.


Som ni kanske förstått är nödlösningen på alla mina hårkatastrofer torrschampo, alla dagar i veckan. Är lika förundrad varje gång hur det kan gå från supersmutsigt till en näst in till nyduschad look. Ett litet tips är att lägga lite i hårrötterna efter man duschat och torkat håret, då får det direkt lite tyngd och känns inte så flygigt.

Mamma, kusin och moster. Alla alltid lika snygga, inspirerande och bäst. Och non-stop fina i sitt hår! Deras knep vid resor? Lägg om benan och att alltid ha med en borste + torrschampo i handbagaget.

Verkligen ett helt perfekt resekit. Torrschampo + hårspray, och även Damage Repair Shampoo + Damage Repair Conditioner finns i resvänligt format.

Magiska stad – vi ses snart igen! …Och nästa destination med Toni&Guy? Jag kan lova er betydligt varmare söderhavsklimat, turkosa vyer och kanske en och en annan paraplydrink. Stay tuned.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 
Laddar